Hjem Fellene Om mus Garanti Bestille

Rapp trefeller er nok blant de mest kjente musefellene gjennom tidene.  Det er en meget enkel felle, som egentlig bare består av en liten trebit med en fjærbelastet bøyle som slår seg over musa.  

Denne trefellen er enkel i konstruksjonen, og enkel i bruk.  Dessuten har den i tester vist en meget god drepeevne, noe som vi synes er veldig viktig.  Den er produsert av Nordenfjeldske Børstefabrikk AS.

Lenke til fabrikkens egen bruksanvisning for oppsetting av fella.
 

 

Rapp2 fellene er laget av plast og metall.  Dette er også en enkel felle som er enkel i bruk.  Med erfaring fra 75 års produksjon av de tradisjonsrike RAPP-fellene er RAPP2 en revolusjonerende musefelle med hovedvekt på effektivitet, hygiene og håndterlighet. Felle spennes med en spak, plasseres over åta og er klar for innsats! 
 

RAPP2 er forevist Landbruksdepartementet og dyrebeskyttelsen i Norge, og som første musefelle formelt godkjent av det svenske naturvårdsverket etter normerte EU-tester.
Nordenfjelske Børstefabrikk AS har internasjonale patenter.


Fangsten fjernes uten berøring.

Fella er blitt enklere enn gift og gir full kontroll med fangsten! Hygienisk og miljøvennlig!
Disse fellene selges i pakker med to stk.
Lenke til fabrikkens egen bruksanvisning for oppsetting av Rapp2


OBS:  ALLE MUSEFELLER MÅ UNDER ALLE OMSTENDIGHETER HOLDES UNNA SMÅBARN!

Tips til åte:

Et tips til åte kan være tørrfor av kattemat eller hundemat.
Eller du kan bruke en liten ostebit eller svidd bacon, eplebiter, brødbiter dynket i juice eller rett og slett en liten sjokoladebit. Lukten av dette lokker musen til fellene.

 

Plassering av musefellene:

Vær bevisst på hvor du plasserer fellene!  De bør jo stå der hvor musa ferdes, så se hvor det finnes mest ekskrementer og spor etter den. Musa liker seg helst langs vegger, og på steder der den lett kan gjemme seg.  Men i praksis kan man risikere å møte den hvor som helst, der den kommer seg inn.
Dersom du har fått mus f.eks. inne i et skap eller kott, og vil spenne opp en felle der, så er et godt tips å sikre fellen litt ekstra.  Det kan du gjøre ved f.eks å feste den i et lite tau el.l.  Da får du en ekstra sikkerhet på at fellen ikke forsvinner.

LYKKE TIL!